Анализа на цената на Bitcoin SV: Кога BSV Crypto ќе Испадне од Оваа Досадна Фаза на Консолидација?

Цената на Bitcoin SV се консолидира во хоризонталната област ограничена на опсег преку дневниот графикон. BSV крипто се тргува со 20 и 50-EMA, но сè уште е под 100 и 200 дена Дневен движен просек. Парот BSV/BTC е на 0,002539 BTC со пад во текот на вчерашниот ден од 1,03%.

И покрај најдобрите напори на крипто биковите, цената на Bitcoin SV се чини дека значително паѓа во долната зона на фазата на консолидација. Пред да се искачи на повисокото ниво, BSV мора прво да воспостави голема и сигурна база за поддршка. BSV беше позициониран на дневната табела со цени помеѓу 43,77 и 65 долари, по возбудливото возење на ценовниот тобоган. На дневната табела со цени, вредноста на монетата БСВ брзо се зголемува. За да започне долго очекуваното пробивање, токенот мора да оди повисоко и да се приближи до горната линија на трендови. Инвеститорите во BSV мора да почекаат додека крипто биковите не ја задржат својата позиција на врвот на трендот. Дневниот графикон покажува дека по светлосниот удар на опаѓање, трендот за валутата BSV е обратен.

Пазарната вредност на Bitcoin SV моментално е 54,60 долари, што е пад од 0,02% од вчера. Во текот на дневната трговска сесија забележан е пад на обемот на тргување од 12,78%. Ова видно покажува дека продавачите бараат да се акумулираат за да можат да бидат сведоци на распаѓањето на токенот. Односот на волуменот и пазарната капа е 0,06645.

Моменталната цена на монетата BSV треба да привлече повеќе купувачи за да се забрза кон горната линија на трендот на хоризонталната област ограничена на опсег преку дневната шема на цени. Токенот треба да привлече голем број на клиенти за да се скрши шемата. Сепак, токенот моментално паѓа над дневната табела. За BSV значително да се зголеми, промената на волуменот мора да се подобри, а моментално е под просекот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.