Battle Infinity – Голема Крипто Игра на Metaverse и NFT

Нова метаверс игра базирана на NFT

Battle Infinity потенцијално може да биде најдобрата претстојна крипто игра. Амбициозна метаверс платформа , оваа нова метаверс игра базирана на NFT им нуди на инвеститорите пристап до шест различни битки арени за да се натпреваруваат со други играчи и да заработат награди. 

Неговата главна понуда е фантастична спортска игра, каде играчите влегуваат во лиги и играат натпревари во Премиер лигата на ИБАТ.

Battle Swap им овозможува на играчите да купат IBAT, мајчин токен на платформата и да го заменат за други валути. На Battle Market им придава вредност на средствата и ликовите што се користат во играта, кои играчите можат да ги продадат. 

IBAT се заснова на протоколот BEP-20 и работи на Binance Smart Chain. Играчите добиваат влез во игрите со токенот и заработуваат со монетизирање на нивната земја и билборд. Според некои предвидувања за цените на Battle Infinity, прогнозите се главно оптимистички за догледна иднина.

Со одржувањето на IBAT, инвеститорите ја подобруваат ефикасноста на платформата и исто така може да се квалификуваат за награди од глобалниот базен за влогови за да бидат активни играчи. Згора на тоа, играчите остануваат во тек со тоа што се ажурираат преку групата Telegram. 

Инвеститорите можат да препознаат здрава инвестиција кога ќе ја видат, и имајќи предвид дека оваа платформа нуди толку многу предности, тоа не е нешто што инвеститорите треба да го игнорираат.

Cloud Mining Service – Bytebus ви нуди нај профитабилен и стабилен Cloud Mining со секојдневна и редовна исплата.
Започнете денеска и бидете исплатени утре!!!

Bytebus

Претпродажбата на Battle Infinity ја достигна својата цврста капа по само 24 дена од 90-дневното работење, пред да започне по огласите на PancakeSwap и LBank. Во моментов, токенот стана еден од најпопуларните криптови по лансирањето на неговиот протокол за удирање – кој нуди до 25% APY (Годишен процентен принос) за уложување на IBAT. 

Имајќи заклучено повеќе од 4,6 милиони долари на својата платформа за влогови, IBAT на Battle Infinity има потенцијал да расте до непроценлива вредност.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *