Нацрт-Законот за DCCPA Создаде Возбуда во Индустријата за Дигитални Средства

Неколку експерти за крипто и дигитални средства го разгледуваат нацрт-законот на DCCPA Прелиминарната верзија на Законот…

Cardano со 3,9 милиони Wallet адреси ке Инвестира 200 Милиони Долари за Подобрување на Екосистемот

$200.000.000 за подобрување на крипто индустријата Кен Кодама, основачот на Emurgo, им откри на медиумите дека…

Дали Регулативите ќе Имаат Долгорочна Добивка од Пазарот на Крипто Валути

Крипто пазарот покажува широк спектар на можности за сите, вклучувајќи ги и инвеститорите и регулаторите. Крипто пазарот…

Како Безбедно да Купите Bitcoin

Највисокото финансиско средство за рентабилност во последната деценија Bitcoin е првата и најпопуларна криптовалута во светот. Тaа…

Tether USDT ќе Биде Достапен на 24.000 Банкомати низ Бразил

Партнерството со бразилската компанија за плаќања SmartPay започнува на 3 ноември Tether во четвртокот објави дека…

Октомври – Дали Крипто Пазарот ќе Капитулира

Крипто Капитулација – 2018 та се Повторува Октомври традиционално е често многу лош месец за берзите,…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.