Дали Следната Крипто Валута што ќе Експлодира ќе Биде Quant?

Со над 70% обем на тргување и зголемување на цената од 5% во последните 24 часа, Quant (QNT) би можел да се искачи назад на својот историски максимум и пошироко

Сепак, истото може да се каже и за Ripple (XRP), кој е зголемен за 7% и моментално ужива над 80% зголемување на обемот на тргување во последните 24 часа. Конечно, го имаме Orbeon Protocol (ORBN), кој успеа да се зголеми за 980% за време на неговата претпродажба, од кои аналитичарите сега предвидуваат дека ќе се зголеми за 6.000% во 2023 година.

Дали Quant (QNT) е подготвен да експлодира во 2023 година?

Според неколку високо истакнати извори на криптовалути, Quant (QNT) треба да експлодира во 2023 година, можеби дури и да го надмине својот рекорд на сите времиња. 

Само врз основа на техничка анализа , Quant (QNT) покажува прилично нахакан тренд, и ако овој тренд продолжи, цената на Quant може да се движи заедно со биковите, достигнувајќи максимум од 430 долари, па дури и повисоко, според CoinQuora.

Wallet Investor е уште пооптимист за Quant (QNT) и предвидува долгорочно зголемување на цената од 714,61%, што ќе резултира со цена по токен од 917,74 $ во 2026 година.

Според податоците на GOV Capital, идната цена на Quant (QNT) ќе биде 163,05 долари во рок од една година, што сепак би значело скоро 20% краткорочна добивка. Trading Beasts е пооптимист за 2023 година и предвидува дека Quant ќе се тргува по околу 189 долари до крајот на годината. 

Ако ова се оствари, некои прогнозираат дека Quant би можел да го надмине својот ATH во 2024 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.