Decentraland – Метаверс Игра со Огромен Потенцијал

Decentraland е виртуелен свет кој ви овозможува да купувате и продавате парцели користејќи криптовалути

Сопствениците на земјиште во оваа игра имаат моќ да ги диктираат, создадат и управуваат политичките збиднувања во светот и да одредат како тој се однесува.

За да започнете. Decentraland бара од вас да изградите персонализиран аватар. Потоа можете да влезете во виртуелниот свет, да го истражувате и да комуницирате со други играчи. 

Ако барате да купите земја во овој свет, ќе треба да купите МАНА монети – кои може да се купат на платформи за криптовалути како што е eToro. Секое парче земја што ќе го купите е претставено со токен NFT.

Можете исто така да инвестирате во уреди за носење за вашиот аватар на Decentraland користејќи токени MANA. Како и со другите блокчејн игри, NFT-ите што ги собирате од Decentraland може да се продаваат и тргуваат на отворените пазари. 

Cloud Mining Service – Bytebus ви нуди нај профитабилен и стабилен Cloud Mining со секојдневна и редовна исплата.
Започнете денеска и бидете исплатени утре!!!

Bytebus

МАНА е всушност една од криптовалутите со најдобри перформанси во последниве години – со раст од над 25.000% откако беше лансиран во 2020 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.