Кој е Tuur Demeester?

Tuur Demeester е основач на биткоин алфа фондот Adamant Capital и долгогодишен поборник на биткоинот

Demeester е пазарен аналитичар, трговец и инвеститор и застапник на австриската економска школа.

Demeester првпат се вклучи во крипто просторот кога го препорача биткоинот како инвестиција во неговиот инвестициски билтен, „Макро трендови“ во 2012 година.

Во тоа време, биткоинот беше по цена од 5 долари. Demeester го отвори Adamant Capital во 2017 година со цел да создаде фонд за надминување на биткоинот.

Пред неговата работа во биткоин и блокчејн, Деместер го коосноваше тинк-тенк Белгискиот Rothbard Institute во 2007 година.

Cloud Mining Service – Bytebus ви нуди нај профитабилен и стабилен Cloud Mining со секојдневна и редовна исплата.
Започнете денеска и бидете исплатени утре!!!

Bytebus

Дополнително, тој основаше две приватни училишта во Холандија и Белгија. Тој е исто така хонорарен преведувач и ја превел на холандски „Пари, банкарски кредит и економски циклуси“ на Исус Хуерта де Сото.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.