Metavsummit Dubai 2023

Физичка Конференција Што Се Случува Во Дубаи, UАЕ На 11-12 Јануари 2023 Година Во Изложбената Сала На Светскиот Трговски Центар Дубаи

ЗОШТО ПРИСУТУВААТ ИНВЕСТИТОРИ?

METAVSUMMIT привлекува инвеститори од целиот Дубаи и Блискиот Исток. Инвеститорите присуствуваат за да најдат можности за инвестирање во компании и стартапи Metaverse и Web 3.0 со цел да ја најдат следната „Unicorn“ компанија.

КОИ СМЕ METAVSUMMIT ?

METAVSUMMIT е настан кој е специјализиран за помагање на веб 3.0 компаниите (Blockchain, Metaverse и NFTs) и инвеститорите да се состанат под еден покрив за да можат да создадат долгорочни деловни односи.

ЗОШТО ПРИСУСТУВААТ КОМПАНИИТЕ?

Главните стратешки партнери и компаниите на Fortune 500 присуствуваат за да стекнат едукација за индустријата Web 3.0 која брзо се менува. Тие присуствуваат со јасни цели да се сретнат со врвните стартапи и компании во просторот и да создадат долгорочни партнерства со нив.

ЗОШТО METAVSUMMIT ?

Настанот моментално ја држи позицијата на најфокусиран инвестициски настан за веб 3.0 индустријата. Ова значи дека METAVSUMMIT се фокусира на висококвалитетни целни присутни. Ова е исклучително важно бидејќи осигурува дека сите страни (од инвеститори до присутни) се на настанот со очекувања да прават бизнис една со друга.

КОЈА Е НАШАТА МИСИЈА?

Нашата мисија има два дела. Прво и основно, едуцирањето на јавноста на Web 3.0 и како сите елементи што го сочинуваат (Blockchain, Virtual Reality, NFTs и AI) целосно ќе го променат начинот на кој комуницираме во наредните години е приоритет за METAVSUMMIT. Второ, нашата мисија е да се погрижиме основачите, инвеститорите и членовите на светот на Web 3.0 да имаат посветено место за средба и интеракција со цел да создадат вредни деловни односи.

Cloud Mining Service – Bytebus ви нуди нај профитабилен и стабилен Cloud Mining со секојдневна и редовна исплата.
Започнете денеска и бидете исплатени утре!!!

Bytebus

ЗОШТО ДУБАИ?

METAVSUMMIT и неговата холдинг компанија се во UАЕ повеќе од една деценија. А правењето на Дубаи како база на операции функционираше како нашата најголема инвестиција.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.