Монетата Big Eyes ги Крши Бариерите и ги Надминува Очекувањата

Криптовалутите се дигитални валути кои користат криптографија за да ги обезбедат трансакциите и да го контролираат создавањето на нови единици на валута. Концептот на криптовалута се роди од потребата за алтернатива на националните валути за peer-to-peer трансакции без потреба од банка или трета страна. Првата криптовалута, Биткоин (BTC), беше создадена во 2009 година од непознато лице или група луѓе кои го користат алијасот Сатоши Накамото како форма на електронска готовина. Оттогаш, лансирани се нови криптовалути поддржани од блокчејн технологија, а светот постојано доживува експлозивно масовно прифаќање криптовалути. Блокчејн технологијата има толку многу предности, но само неколку криптови можат да се искачат на врвот на индустријата.

Криптовалутите како што се Ethereum (ETH) и Binance Coin (BNB) можеа да го направат тоа на свој начин и сега, има уште една криптовалута со потенцијал да ги надмине овие крипто гиганти и можеби дури и да ги достигне височините што Bitcoin (BTC), крипто кралот можеше да дојде до. Време е Big Eyes Coin (BIG) да ја трансформира индустријата.

Ethereum (ETH), основач на паметните договори

Ethereum е криптовалута за децентрализирани финансии (DeFi) која на корисниците им обезбедува функционалност на паметни договори. Покрај финансиите, Ethereum (ETH) има за цел да ги децентрализира стоките и услугите во други области користејќи криптовалути.

Идејата ја замислил Виталик Бутерин и тој ја објавил белата книга во 2014 година. Мрежата Ethereum започнала во 2015 година под надзор на Бутерин и Џо Лубин. Од неговото објавување, Ethereum рапидно порасна и од 25 август 2022 година, ја задржа својата позиција како втора најголема криптовалута со пазарна вредност од 208,911,909,572,62 долари и цена од 1,714,47 долари, што е 3,52% пораст од нејзината цена пред еден ден…

Ethereum (ETH) и подемот на паметните договори

Паметните договори се програми на блокчејн кои работат кога се исполнети предвидените услови. Паметните договори го отстрануваат барањето за посредници и извршување на договорите. Ова значително ги намалува трошоците и го рационализира процесот на преговарање за договорот. Тимот зад Ethereum стекна голема популарност со објавувањето на токенот Ether (ETH). Тимот го отвори патот за други значајни иновации во индустријата како што се NFT, децентрализирани апликации (dApps) и мноштво други функции. Тимот дури беше искористен за дизајнирање и имплементација на целосни корпоративни структури.

На мрежата Ethereum, секој може да креира и распоредува паметни договори и тие се напишани со користење на јазикот Solidity.

Иднината на Ethereum (ETH)

До крајот на 2022 година, експертите веруваат дека Ethereum ќе се тргува во просек по 1952,15 долари со максимум 2079,20 долари и минимум 1867,07 долари. Се очекува да одржи стабилен раст и да достигне просек од 6.421,33 долари до 2025 година.

Binance Coin (BNB), потеклото на Binance Blockchain

Лансиран во 2017 година, Binance Coin (BNB) е мајчин знак на BNB Smart (претходно наречен Binance Smart Chain). Беше лансиран како стандарден токен ERC-20 на мрежата Ethereum и неговата главна употреба беше да добива попусти на надоместоците за трансакции. Во 2019 година беше префрлен во својот блокчејн, синџирот BNB за да го помогне неговото лансирање и Binance Coin (BNB) помина долг пат од неговото создавање. Сега е поддржан од повеќе даватели на услуги ширум светот, се користи за време на развојот на DApps и игри на BNB Chain, служи како клучен пар за тргување на децентрализираната берза Binance (DEX) и носителите на BNB можат да купуваат криптовалути кои лансирајте се на Binance Launchpad користејќи Binance Coin (BNB).

Што претстои за Binance Coin (BNB)?

Од 25 август 2022 година, Binance Coin (BNB) беше рангирана на #5 на coinmarketcap. Имаше пазарна вредност од 1.020.682.470 долари, а неговата цена беше 301,48 долари. Аналитичарите очекуваат оваа цена да се зголеми и да се смири во просек од 383,66 долари до декември 2022 година. Се очекува Binance Coin (BNB) да го задржи овој силен нагорен тренд во следните неколку години и до 2025 година, се очекува да се тргува во просек од 1,067,68 долари со максимум 1240,40 долари и минимум 1037,42 долари.

Binance Coin (BNB) и Ethereum (ETH) се чини дека имаат светла иднина, но постои една монета што може да ги надмине нив и другите големи играчи во крипто индустријата.

Монетата Big Eyes (BIG) е нова и има свои очи на редефинирање на индустријата за мем монети

Монетата Big Eyes (BIG) е нова мем-монета со големи планови за крипто индустријата. Токените на заедницата се одлични генератори на богатство и со паричката Big Eyes (BIG), ова богатство може да се канализира во екосистемот DeFi, до имателите на паричка Big Eyes и кон добротворна цел – зачувување на животната средина. Монетата Big Eyes (BIG) ќе ги отстрани таксите за тргување, овозможувајќи им на корисниците да заштедат повеќе од токенот. Ова претставува една клучна карактеристика бидејќи не многу криптови во светот го прават тоа.

Монетата на големи очи (ГОЛЕМИ) NFTs пристап кон светот

Новите клиенти можат да се потопат во активностите на NFT на Big Eyes Coin (BIG) кои се хостирани на одредени датуми. Монетата Big Eyes (BIG) сака да постигне високи позиции на пазарот NFT, што ќе ја зголеми важноста на NFT-ите во сопственост на заедницата. Оние со NFT ќе им пристапат на многу од овие настани, вклучувајќи го и ограничениот Big Eyes Sushi Crew. Победниците на овој настан ќе добијат паричка Big Eyes (ГОЛЕМА). Заедницата, која е клучна компонента на успехот на оваа платформа, ќе дејствува како средство за објавување на овој настан. Додека другите монети се зборуваат и нема акција, Big Eyes (BIG) се стреми да ги постигне сите цели што се наведени во неговата добро детална бела книга.

Кој е во тимот за монети Big Eyes (BIG)?

За да се подобри продуктивноста, поставен е тим на платформата Big Eyes, а членовите вклучуваат:

 • Hype Cat, кој е исто така познат како HypePurr, гарантира дека нема олабавување на платформата и исто така се погрижува другите мачки да работат напорно за својата паричка.
 • Top Cat (PawZilla) е многу посветена и енергична.
 • Tech cat обезбедува непречено функционирање на платформата како што е родена и израсната во матрицата.
 • Оп мачка (TenPaws и Catsuit) е алатка која ги завршува работите.
 • Правната мачка разбира крипто подобро од кој било на платформата.
Големи очи монета Cuteomics

Монетата Big Eyes (BIG) има вкупна понуда од 200.000.000.000 токени. 90% од нив ќе бидат достапни на заедницата при лансирањето и тие ќе бидат дистрибуирани на следниов начин:

 • 70% на јавна продажба
 • 20% за размена
 • 5% за маркетинг на паричка Big Eyes (ГОЛЕМА)
 • 5% за добротворни цели
 • NFT на платформата исто така ќе имаат данок од 10%, кој ќе се дистрибуира на следниов начин:
  • 5% на имателите
  • 4% на оригиналниот продавач
  • 1% во добротворни цели

Без разлика дали врвните монети Ethereum (ETH) и Binance Coin (BNB) гледаат дека доаѓа или не, монетата Big Eyes (BIG), заедно со нејзината маскота што го топи срцето, ги одредува слатките срни очи и нејзиниот проект полн со карактеристики, се наплаќа во крипто простор да доминира, истражува и да дава придонес во спасувањето на морскиот живот. Маскотата во стилот на аниме и нејзината криптовалута се тука да останат, и секој треба да се качи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.