Монетите Big Eyes, Shiba Inu и Dogecoin се Mемe Mонети кои Tреба да се Kупат за Поголем Профит од 10 Пати

Меме монетите имаат позитивно влијание на крипто пазарот уште од нивното деби со Dogecoin во 2013 година, доаѓајќи со забавната страна на метаверзумот. Тие беа загарантирани да го променат пазарот, а со прометот на Dogecoin (DOGE) кој генерираше профит во 20/21 година, почнаа да се појавуваат повеќе меме монети, при што повеќето од нив ветуваа нешто уникатно од минатото.

Сепак, некои меме монети се наоколу само на забавна основа, но има неколку многу ветувачки проекти како Big Eyes Coin (BIG) кои штотуку влегоа на пазарот. Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се исто така на маса за проекти кои можат да генерираат 10X профит во вашето портфолио.

Монета со големи очи (BIG) – токен заснован на заедницата

Меме паричка со тема мачка која е многу забавна за секој љубител на мачки, прекрасни мачкини очи кои се поголеми од неговиот паричник, проект заснован на заедницата со голем фокус на своите корисници, повеќето крипто зависници имаат тенденција да заборават на сето тоа штом имаат готовина, но не и Big Eyes што гарантира дека сите корисници се вклучени во проектот.

Исто така, интересен е планот за креирање на нивната NFT колекција, која ќе понуди многу ексклузивни забавни настани за корисниците, како натпревар за топ десет NFT. Комплексноста на DeFi ќе биде деконструирана за корисниците, упатствата, размената на големи очи, а системот за заднина ќе го поедностави овој процес колку што е можно повеќе; со систем кој самостојно се пропагира, заедницата има за цел да го префрли богатството кон екосистемот DeFi, секој сектор од проектот создава богатство за знакот, освен добротворниот сектор кој е насочен кон зачувување на океаните.

Токен што ја надминува возбудата, за разлика од повеќето други меме-монети кои имаат мала или никаква употреба, паричката Big Eyes (BIG) го исполнува токму она што го вети, план за акција што ќе се оствари наместо некое ветување што ќе заврши скршена. Монетата Big Eyes (BIG) има 200 милијарди токени во понудата без данок за купување или продавање и амбициозни потези да се искачи на врвот на крипто скалата, и овој токен веќе изгледа како најдоброто купување.

Шиба Ину (SHIB) – Кучешко меме кое ви прави пари

Ова беше воведено во август 2020 година од неидентификувано лице или луѓе познати само како „Рјоши“. Со пазарна вредност од 7,7 милијарди долари во моментов, очигледно е дека оваа монета има голем успех иако е сè уште млад проект, таа веќе е втората највредна мем-монета зад само Dogecoin. Зуењето околу него покажува дека монетата ќе работи добро на долг рок, што ја прави долгорочно купување за нечие портфолио.

Догекоин (DOGE) – Прв Мемекоин

Таткото на сите мемe монети е создаден во 2013 година од двајца кодери; Били Маркус и Џексон Палмер, како дел од вирална шега, потоа достигна огромно ниво во 2021 година, кога беше поддржана од крипто влијателите на социјалните мрежи, особено Илон Маск, кој има тенденција да се мисли за себе како „Догетарот“ и дека не го гледаат како лесна шега паричката се разнесе до големи височини.

Иако во моментов, цената е намалена, тоа може да се смета и како можност од страна на инвеститорите кои се подготвени да го купат падот додека го чекаат следниот бум на пазарот.

Идејата е да останеме профитабилни и исто така доста големи. Има неколку проекти во просторот и можеби е тешко да се пробиеме. Таа 10X награда не е преголема, но всушност е многу можна ако погледнете на вистинските места. Проектите што се разгледуваат би можеле да имаат потенцијал да го овозможат сето тоа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.