Најлесните Начини да Заработите Пасивен Приход со Копање на Клауд

Копањето на крипто валути помина долг пат од раните денови на Биткоин кога поединците можеа да ги користат своите домашни компјутери за да ископуваат монети. Овие денови, рударите се потпираат на скап хардвер и операции од големи размери за да генерираат нови монети. Но, што ако постоеше начин да се учествува во рударството без да се инвестира во скап хардвер? Копањето на клаудс е опција која ви овозможува да го направите токму тоа.

Креирајте бесплатна сметка на Bytebus.com и започнете да копате и да остварите пасивна заработка

Sign up FREE with Bytebus.com, start mining and start making passive income every day.

Клауд копањето е процес на ископување криптовалути со помош на далечински центар за податоци со споделена процесорска моќ. Овој тип на копање им овозможува на корисниците да ископуваат криптовалути без да мора да инвестираат во скап хардвер за рударство или да се справуваат со придружните предизвици на копањето.

Со копањеро на клаудс, се што треба да направите е да се регистрирате за сметка кај давател на услуги и да платите надомест за да започнете со копање. Потоа, давателот на услугата ќе користи сопствена опрема за да ги ископува монетите во ваше име, а вие ќе добиете дел од минираните монети врз основа на хашрејтот што сте го купиле.

Bytebus.com – Најдоверлива платформа за рударство во клауд во 2022 година

Bytebus беше една од првите компании што понуди услуги за рударство во клауд кога беше основана во 2018 година, и ја стекна довербата на повеќе од 360.000 поединци ширум светот. Учеството во рударството во клауд е едноставно и некомплицирано со чинот на запишување и приклучување на Bytebus.

Bytebus им дава на клиентите веб-интерфејс лесен за користење, што им олеснува на клиентите да се регистрираат и да ги потврдат нивните сметки. Покрај тоа, како нов корисник, имате право да добиете бонус за регистрација од десет долари. Дополнително, Bytebus нуди програма за упатување преку која клиентите може да добијат 3% поттик за предлагање на Bytebus на нивните пријатели и семејството.

Bytebus сега нуди широк спектар на избори за планови за рударство во клауд, вклучувајќи 10, 100 долари, 1,600 и 6,000 долари, меѓу другото. Секој од овие договори има различно времетраење и обезбедува различна стапка на поврат на инвестицијата.

Може ли да заработам пари ако не инвестирам?

Да, не е потребна инвестиција од вас, секој може да учествува на овој настан бесплатно. Имаме бесплатен план за искуство што ви дава 10 долари кога ќе се регистрирате. Можете да користите 10 долари за да го купите бесплатниот план и да добивате 1 долар дневно. Кога ќе достигнете 100 долари, можете да повлечете пари.

Флексибилни инвестициски опции

Bytebus моментално нуди неколку различни планови за цени за рударство во клауд, вклучувајќи планови од 10, 100 долари, 1600 и 6000 долари итн. Секој од нив има свое времетраење на договорот и секој нуди карактеристичен поврат на инвестицијата.

Планот кој чини 100 долари и има договор од три дена, дава поврат од 6 долари.

Инвестициски план кој чини 480 долари и има договор од 10 дена – повратот на овој план е 102 долари.

Инвестицискиот план од 6.000 долари со рок на договор од педесет дена дава поврат од 7.400 долари. Можно е дневните стапки да достигнат 2,47 проценти!

Бидејќи плаќањата се издаваат на дневна основа, можете да сметате на примање исплати секој ден. Без разлика колку долго се одржува инвестицијата, секогаш ќе се добива исто ниво на поврат. На крајот на доделениот временски период наведен во договорот, ќе можете или да ги повлечете готовината или да продолжите да инвестирате. Секоја инвестиција направена со Bytebus доаѓа со целосна главнина и гаранција за камата од компанијата.

Како да се користи програмата за упатување?

Можете да почнете да заработувате дури и ако не инвестирате. Секој корисник на Bytebus има единствена врска за упатување, која може да се сподели со секого, копирајте ја вашата референтна врска и споделете ја оваа врска за да добиете бонуси. Секој нов корисник, кој се регистрира користејќи ја вашата врска за упатување, станува доживотен упат. 

Како упатувач, имате право да добиете 3% бонус за провизија за упатување за секое купување направено од кој било од вашите препораки. На пример, ако некој купи нарачка од 100 долари користејќи го вашиот код за упатување, ќе добиете 3 долари бесплатно.

За Bytebus

Bytebus е регулирана платформа за ископување крипто и ја следи регулативата FCA (Управа за финансиско однесување), FCA ги регулира финансиските услуги, фирмите и пазарите за фер третман на потрошувачите.

Креирајте бесплатна сметка на Bytebus.com и започнете да копате и да остварите пасивна заработка

Sign up FREE with Bytebus.com, start mining and start making passive income every day.

Bytebus моментално работи со големи центри за податоци во Казахстан, Мјанмар и Исланд. Bytebus е, исто така, единствената компанија во светот која доби дозвола за поддршка на закуп и експлоатација на земјиште од страна на владата на Казахстан во рок од 5 години.

Ја развивме врвната светска платформа за рударство облак со најнапредната технологија за распоредување, нудејќи 2%-10% од светската стапка на хеш за рударство во облак. Нашиот план е повеќе нови производи и услуги.

Како заклучок, ако гледате легитимен извор на стабилен, пасивен приход преку инвестиции во крипто валута, тогаш треба да ги искористите услугите на Bytebus.

За да дознаете повеќе за Bytebus и купување планови за рударство во клауд, посетете ја неговата веб-страница на https://bytebus.com/

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.