Почеток и Три Добри Причини Зошто Uniglo (GLO) има 35% Пораст на Цената

Инвеститорите треба многу внимателно да размислат за своите постапки. Одлуките донесени во блиска иднина ќе се реализираат само на следниот голем и бучен пазар. Некои инвеститори ќе си се заблагодарат за нивните постапки. Мнозинството ќе се наврати на овој период со жалење што не се акумулирале поради страв. Да објасниме подобро…

Оваа статија опишува три проекти кои треба да бидат вклучени во портфолиото на секој инвеститор: Uniglo (GLO), скапоцен камен со мала капа со потенцијал до 100% зголемување на својата цена, Биткоин, златото на дигиталната ера, и Ethereum, домот на бездозволените и децентрализирани финансии. 

Uniglo (GLO)

Uniglo порасна за 35% изминатиов месец, и разумно е да се претпостави дека ова е само почеток. Uniglo обезбедува растечка продавница на вредност за подолг период, нешто што е многу потребно во модерната ера на инфлација. 

Зошто Uniglo може да порасне и до 100%

Во Vault се сместени комбинација од физички и дигитални средства. Физичките средства ќе вклучуваат висококвалитетни физички добра како што се недвижен имот, ликовна уметност и злато. Овие средства ќе му дадат на GLO поддршка за својата вредност и ќе значат дека токенот претставува разновидно портфолио што може добро да функционира без оглед на преовладувачките пазарни услови.

Механизмот за ултра изгореници – Наведен во белата книга на проектот е револуционерен и многу агресивен предлог за согорување токени. Со автоматско согорување на 2% од секоја трансакција, вкупната понуда на GLO брзо ќе се намалува, а вредноста на преостанатите токени постојано ќе се зголемува.

Токенизација на средства – Унигло е пред трендот. Со држење на ретки NFT колекционерски предмети во својот трезор, тој одлично се позиционира за претстојната експлозија на токенизирање на средствата што ќе ја зголеми вредноста на овие средства. И оваа долгорочна стратегија ќе го наведе Uniglo да ги надмине другите проекти.

Биткоин (BTC)

Биткоинот е најголемото дигитално средство. Тој е исто така најстар, а оваа неверојатна нова технологија го овозможи првиот бездозволен пренос на вредност помеѓу две непознати страни. Ова е најзначајниот технолошки напредок за пари откако луѓето се оддалечија од системот на размена за да имплементираат апстракции на вредност во форма на монети.

Со тврда и сигурна основа од 21 милион, секој инвеститор треба да го држи БТК, што е првото средство што некогаш е дизајнирано да биде ценето и успешно. Сепак, деновите на манијата на Биткоин завршија, и како што средството расте во големина, исто така станува помалку нестабилно, ограничувајќи го потенцијалот за враќање.  

Ethereum (ETH)

Ethereum 2.0 означува историски настан за крипто. Со тоа што ЕТХ станува дефлациско средство поради изгорен процент од надоместоците за гас и не се издаваат повеќе награди за рударите. За прв пат, вкупната понуда на ЕТХ постојано ќе се намалува.

Ethereum донесе програмабилност во просторот на дигиталните средства и воведе опиплива корист. Ethereum ќе биде блокчејн усвоен од бизниси и корпорации ширум светот, давајќи му огромен потенцијал да расте. И е уште еден токен што треба да се појави во портфолиото на секој инвеститор.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.