Првиот Светски Самит за Истражување на Крипто Индустријата од 300 Милијарди Долари

Првиот самит во светот ќе се состане за да се истражи каде понатаму оди индустријата од 300 милијарди долари

Крипто индустрија со толку многу голема финансиска вредност, изненадувачки е што многу малку се разговара за овие цифри помеѓу различните учествувачки протоколи и крипто компании. Staking Rewards реши да го промени сето ова закажувајки светски самит за истражување на огромните суми.

Првиот светски самит на Staking ќе се состане овој Ноември за да истражи каде брзо растечкиот екосистем за вложување на крипто од 300 милијарди долари се случува после спојувањето на Ethereum.

Staking Rewards, водечкиот агрегатор на податоци на staking, ќе биде домаќин на целиот настан, во реална средина, кој ќе ги собере некои од најистакнатите експерти и инвеститори од целата индустрија. Ова ке бидат елитните крипто индивидуи од типот на Ethereum, Cosmos, Polkadot , и многу повеќе.

Самитот – дел од месецот на блокчејн во Лисабон – има за цел да се справи со некои од најтешките прашања на загрозувањето додека напредува кон институционално усвојување, како и кон најдобрите практики за валидација и управување и увид во однесувањето.

„Надвор од биткоинот, копањето на крипто е мртво, објаснува извршниот директор на Staking Rewards, Мирко Шмидл, „но за индустрија со толку огромна парична вредност, изненадувачки се малкуте дискусии и соработка што се случуваат помеѓу различни протоколи. Треба да го поправиме тоа“.

„Колку повеќе можеме да научиме еден од друг, толку екосистемот како целина ќе биде поцврст и повреден. Ова е она што треба да го постигне The Staking Summit, за да одговори на колективното прашање: каде оди понатаму влогот?

Настанот, ограничен со само 500 присутни е брзо распродаден, и ќе ги имплементира главните презентации, панели и групи за дискусија. Потоа ќе има и ексклузивна забава за сопствениците на ВИП билети.

За повеќе информации и да резервирате билети, посетете ја:
Staking Summit

Staking самитот е спонзориран од водечки индустриски имиња како што се Obol Labs, Luganodes, Tencent, Meta Pool, Allnodes, Ankr, Tenderize, GlobalStake, Sikka Money и Staking Facilities.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *