Silks – P2E Коњски Трки Игра што го Одсликува Реалниот Свет

P2E коњски трки

Тешко е да се одреди која е „најдобрата крипто игра“ кога луѓето имаат различни идеи за тоа како би можела да биде добра крипто игра. Многу играчи некогаш гравитираа кон игри за борба со чудовишта или игри со карти, кои се сметаа за иновативни на крипто пазарот, но сега таа идеја станува стара вест.

Она што е важно е уникатноста, и постои една P2E игра која ја спроведува идејата што никој друг не е Silks . Оваа игра е за коњи – но исто така ги рефлектира настаните од реалниот свет во светот на реалните коњски трки. На пример, ако вашиот коњ победи во реалниот свет, вие заработувате во метаверсот на Силкс.

Во својата основа, Silks ви овозможува да купувате, тргувате, одгледувате и трчате вистински тркачки коњи. Играчите заработуваат награди за различни активности, кои имаат облик на NFT. Овие колекции се доста разновидни и вклучуваат аватари на свилата, коњи, штали и земја.

Silks Avatars е особено интересен бидејќи проектот моментално има некои NFT за продажба. Тоа е важно затоа што ви треба еден од овие NFT, бидејќи 65% од колекцијата е веќе распродадена. Во колекцијата Silks Avatars има вкупно 10.000 уникатни аватари – така што остануваат уште околу 3.500 за купување. Овие аватари на џокеј имаат различни особини и реткости, па затоа вреди да се провери детално.

Но, преостанатите NFT на Silks Avatars можеби нема да траат долго бидејќи Silks стана многу популарен во крипто заедницата, дури и стигна до топ 10 спортски NFT на OpenSea. Не е изненадувачки, со оглед на придобивките од поседувањето на Silks Avatar и карактеристиките во играта.

Cloud Mining Service – Bytebus ви нуди нај профитабилен и стабилен Cloud Mining со секојдневна и редовна исплата.
Започнете денеска и бидете исплатени утре!!!

Bytebus

Други карактеристики на играта го вклучуваат фактот дека можете да уделите во Заедницата со коњски фарми. За возврат, добивате NFT награди. Ова е многу време интензивен напор, и иако нема да понуди толку многу награди како активното учество, сепак можете да заработувате пасивно.

Silks е лесно една од најинтересните P2E игри што се појавија на пазарот во последно време. Разновидноста на колекциите на NFT и различните механики на игра навистина носат нешто ново во просторот, а играчите можеби ќе сакаат да се вклучат рано.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.