Space Misfits – Популарна Крипто Игра Напојувана со Блокчејн Enjin

Несоодветно на просторот – популарна крипто игра (Space Misfits)

Space Misfits е игра со повеќе играчи што го користи Enjin блокчејн протоколот. Во оваа врвна крипто игра, добивате шанса да истражувате различни светови, додека се натпреварувате за собирање ресурси и проширување на вашата флота во вселената. 

Со други зборови, ќе треба да се борите со другите играчи за да ја освоите галаксијата и да освоите награди во играта.

Овие награди се исплаќаат во BITS, што е крипто монета во играта за Space Misfits. Можете да го заработите овој токен со завршување на различни задачи, како на пример со тоа што ќе станете трговец или со лов на NPC. 

Cloud Mining Service – Bytebus ви нуди нај профитабилен и стабилен Cloud Mining со секојдневна и редовна исплата.
Започнете денеска и бидете исплатени утре!!!

Bytebus

Платформата исто така има планови да ја олесни конверзијата на BITS во токени ERC-20, така што ќе можете да ги продавате во замена за вистински пари.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.