SX Bet – Најголемиот Пазар на Блокчејн Обложување по Обем и Корисници

Крипто игра и платформа за обложување

Иако не е само игра, SX Bet е најголемата светска платформа на блокчејн обложување по обем и број на корисници. Платформата на пазарот за предвидување има забележано над 235 милиони облози од своето основање.

SX Bet им овозможува на корисниците да поставуваат и нудат облози, слично на спортските платформи. Сепак, значајната разлика за SX Bet е тоа што корисниците ја поседуваат куќата. Всушност, ознаката на SX Bet гласи: „Не ја победувај само куќата, поседувај ја куќата“.

Платформата е изградена на мрежата Polygon и има мисија да ја врати моќта во рацете на корисниците нудејќи инстант исплати и барања без депозит.

SX Bet е дел од мрежата SX, која се состои од;

  • SX Bet
  • SX протокол
  • SX блокчејн

Мрежата SX беше првиот самостоен блок ланец на паметни договори што започна со мајчин протокол на пазарот за паметни предвидувања.

SX Bet се разликува од традиционалните добавувачи на предаторски спортски книги со тоа што им дозволува на корисниците самите да станат обложувалници. Вообичаено, корисниците земаат облози од сопствениците на сајтови за игри во тековниот формат за спортска книга. Сопствениците на спортски книги обично нудат шанси кои не се поволни за клиентите. Спротивно на тоа, SX Bet е размена и пазар за обложување peer-to-peer (P2P), што им овозможува на корисниците да обезбедат свои облози и шанси за други корисници.

Како резултат на природата на P2P, не се наметнуваат ограничувања за обложување на платформата. Најдобрите 6 победници на сите времиња на таблата на водачи имаат освоено над 1 милион долари во облози.

Корисниците во моментов можат да нудат и да обложуваат на спортски настани како што се кошарка, фудбал, ММА, ESports и повеќе во криптовалути. Исто така, постојат пазари за предвидување за крипто и NFT со облози за идната цена на средствата како Bitcoin и Ethereum.

Целата платформа SX Bet се напојува со SX Protocol, кој помага да се креираат и подмират сите облози на крипто ланец. Средствата се префрлаат во паметен договор за зачувување, кој ги ослободува средствата на победничката страна на облогот – што го прави децентрализирана платформа.

Cloud Mining Service – Bytebus ви нуди нај профитабилен и стабилен Cloud Mining со секојдневна и редовна исплата.
Започнете денеска и бидете исплатени утре!!!

Bytebus

Понатаму, сопственоста на платформата им се дава на корисниците преку токенот SX. Тоа е вградена сметка на платформата и се користи за плаќање на трансакциските такси на мрежата и како обврзница од страна на валидаторите за обезбедување на мрежата. Корисниците можат да заработат SX додека се обложуваат, па дури и да заработат со размена на токенот.

Генерално, SX Bet создаде децентрализирана платформа која го прави обложувањето по транспарентно и фер, враќајќи ја моќта во рацете на корисниците.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.