Елон Маск и Твитер беа Блиску до Договор за Само 50 Долари

Елон Маск понуди 43 милијарди долари за купување на Твитер Адвокатот на Маск изјави дека Маск…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.