Првиот Паметен Часовник во Светот кој Може да се Расклопи – Huawei Watch GT

По склопувачкиот паметен телефон Pocket S , Huawei покажа и необичен нов паметен часовник Watch GT Cyber Ова…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.