Што е Блокчејн, Како Функционира и Како Може да се Користи (Дел 2)

Како функционира блокчејн? Целта на блокчејн е да дозволи дигиталните информации да се снимаат и дистрибуираат,…

Докази за NFT Спојувања

Најочекуваното ажурирање на блокчејнот Ethereum се случи пред неколку часа. Блокчејнот го префрли својот алгоритам за…