Bitcoin Влезe во Гинисовата Книга на Рекорди

Најновото издание на Гинисовиот рекорд го содржи Bitcoin под колоната „Криптоманија“.  Гинисовиот рекорд започна да содржи…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.