БИТКОИНОТ ПАДНА ПОД 19.000 ПОРАДИ НЕРВОЗАТА НА ПАЗАРОТ

Криптовалутите паднаа на ново ниско ниво во понеделникот поради регулаторните грижи и бидејќи инвеститорите на глобално…

You have not selected any currencies to display