Напади од Блокчејн 51% – Што да Знаете за да Останете Безбедни

Идеите што ја поткрепуваат и се поврзуваат со блокчејн технологијата се релативно едноставни за разбирање И ако несомнено…

Блокчејн Технологијата е Предмет на Симпозиум за Преглед на Закони

И понатаму Блокчејн Правниот факултет Фаулер на Универзитетот Чепмен го одржува својот годишен симпозиум за преглед на правото на 27…

Како Функционираат Крипто Игрите?

Најпопуларните начини за искористување на блокчејн технологијата Децентрализираниот простор за игри се појавува како еден од…

Блокчејн Универзитети – Градски универзитет во Хонг Конг

Рангиран на 14-то место, CityU соработува со големи имиња во сметководството за да создаде верификација на…

Кој е Perianne Boring?

Основач и претседател на Комората за дигитална трговија Perianne Boring е основач и претседател на Комората…

Блокчејн Универзитети – Tsinghua во Кина

Универзитетот Tsinghua е рангиран на осмото место и се обидува да го сподели потенцијалот на блокчејнот со…

Кој е Chris Larsen

Инвеститор и ко-основач и поранешен извршен директор на OpenCoin Chris Larsen, роден во 1960 година, е…

Кои се Вистинските Крипто Проекти на Ethereum?

Поголема контрола на корисниците врз нивните онлајн животи Според тракерот за крипто апликации, State of the Dapps ,…

Што е Децентрализирана Апликација?

Апликација со поголема контрола врз вашите финансии и податоци Децентрализираните апликации, или dapps, обично се изградени…

Џек Дорси ја Задржува Моќта за Гласање на Твитер

Твитер може да добие насоки од Џек Дорси за тоа како да интегрира крипто Џек Дорси…

Дали Блокчејн е Безбеден (Дел 6)

Блокчејн технологијата постигнува децентрализирана безбедност и доверба на неколку начини За почеток, новите блокови секогаш се…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.