Добрите и Лошите Страни на Блокчејн

И покрај сета своја сложеност, потенцијалот на блокчејн како децентрализирана форма на водење евиденција е речиси…

Биткоин Наспроти Блокчејн (Дел 7)

Блокчејн-технологијата првпат беше наведена во 1991 година од Стјуарт Хабер и В. Скот Сторнета, двајца истражувачи…

Блокчејн – Како Функционира и Како Може да се Користи ( Дел 5)

Транспарентност Поради децентрализираната природа на блокчејнот на Биткоин, сите трансакции можат транспарентно да се гледаат или…

Што е Блокчејн, Како Функционира и Како Може да се Користи (Дел 4)

Блокчејн Транспарентност Поради децентрализираната природа на блокчејнот на Биткоин, сите трансакции може транспарентно да се гледаат…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.