Најдобрата Алатка за Дизајнирање Ефективни DeFi Политики е Самиот Web3

Кодексот може да биде подобар од законот Поголемиот дел од разговорот за политиката во Web3 се…

DeFi Protocol Frontier носи поддршка за паричник во прелистувачот за Aptos, Sui и 33 дополнителни блокчејн

Функцијата им овозможува на корисниците да вложуваат токени, да префрлаат NFT и да вршат трансакции со…

Нацрт-Законот за DCCPA Создаде Возбуда во Индустријата за Дигитални Средства

Неколку експерти за крипто и дигитални средства го разгледуваат нацрт-законот на DCCPA Прелиминарната верзија на Законот…

Дали Регулативите ќе Имаат Долгорочна Добивка од Пазарот на Крипто Валути

Крипто пазарот покажува широк спектар на можности за сите, вклучувајќи ги и инвеститорите и регулаторите. Крипто пазарот…

Иднината на DeFi е на TikTok

Во јули 2021 година, TikTok достигна три милијарди преземања. Социјалната мрежа може да се пофали со повеќе…

PolkStation – One Stop For IDO/INO/IGO & Metaverse and Multi Defi Protocols

PolkStation комбинира различни DeFi протоколи, NFT ковање и пазар со рамката Polkadot како основа. Иако раните блокчејнови…

Истрага за Крипто Измами Спроведена од Американски Конгресмен

Американските контролори се загрижени поради зголемената зачестеност на изнудата на крипто. Претставникот Раџа Кришнамурти ги прашува…

You have not selected any currencies to display