Pump and Dump со Новото Заштитно Лице – Ким Кардашијан

Ким Кардашијан стана „заштитно лице“ на крипто-шемата „Pump and Dump“ Дали се интересирате за криптовалутите? Ова…

Ким Кардашиан Обвинета од ДИК за Незаконска Продажба на Крипто Валути

Ким Кардашијан е казнета со 1,26 милиони долари поради промовирање крипто на Инстаграм. Бизнисменката ниту ги…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.