Што е Ethereum

Ethereum е вториот по големина крипто проект Ethereum е софтверска платформа базирана на блокчејн која ја…

Каде Отидоа Наградите на Рударите по Спојувањето на Ethereum?

Од транзицијата на Ethereum кон метод на консензус за доказ за удел (PoS), може да изгледа како да…

Рударите на Ethereum Нестрпливи После 24 Часовното Спојување

Рударите на Ethereum се префрлаат кон рударството PoW со цел да добијат дозвола за копање и…

Почеток и Три Добри Причини Зошто Uniglo (GLO) има 35% Пораст на Цената

Инвеститорите треба многу внимателно да размислат за своите постапки. Одлуките донесени во блиска иднина ќе се реализираат…

ЕТЕРИУМОТ ГО ЗАГРОЗУВА БИТКОИНОТ – ТРКА ЗА НАЈДОБРА КРИПТОВАЛУТА

Етериумот никогаш не можеше да предпостави дека еден ден ке го предизвика својот најголем ривал, Биткоинот.…

Артур Хејс Објаснува Зошто Цената на Ethereum ќе се Зголеми по Спојувањето

Спојувањето е претстојната надградба на блокчејнот Ethereum. Ќе го префрли консензусниот алгоритам од PoW на PoS.…

Три Криптовалути Чекаат на Proof of Stake Протоколот

Етериумот сериозно чека да изврши спојување во блокчејн мрежата и да помине во Proof of Stake…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.