Р. Кијосаки Предупредува: Доларот ќе се Сруши во Рок од 4 Месеци – Инвеститорите ги Одфрлаат Парите за Биткоин

Во екот на Банката на федерални резерви ги зголеми каматните стапки на историски нивоа, доларот реагираше…

You have not selected any currencies to display