Р. Кијосаки Предупредува: Доларот ќе се Сруши во Рок од 4 Месеци – Инвеститорите ги Одфрлаат Парите за Биткоин

Во екот на Банката на федерални резерви ги зголеми каматните стапки на историски нивоа, доларот реагираше…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.