Централизирана Размена (CEX) Наспроти Децентрализирана Размена (DEX): Која е Разликата?

Неодамнешниот хаос околу централизираната размена FTX предизвика прашања за добрите и лошите страни на чувањето на…

Повеќе од 1 Милион Корисници Чекаат Одговор од FTX

Берзата за криптовалути соопшти дека е во контакт со „десетици“ регулатори ширум светот Пропаднатата крипто берза…

FTX – Уште Една Жртва од Колапсот на Федералните Резерви

FTX се согласи да биде купен од Binance Поранешната крипто-светска ѕвезда, FTX, ја осети прашината, бидејќи мораше да…

Crypto Exchange FTX – Сведоштво за Голем Интерфејс Дефект

Бахамската крипто берза FTX, наводно, била заглавена со проблем кога нејзините корисници морале да се соочат…