Јапонија е Подготвена да Инвестира во Метаверс и НФТ

Јапонија ќе инвестира во дигитална трансформација, NFT и метаверзни услуги Во понеделникот, премиерот на Јапонија, Фумио…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.