Апел за Прекин со Копање на Крипто Валути – Ковачевски со Јасна Опомена

Премиерот Димитар Ковачевски денеска апелира да не се копаат крипто валути зашто потрошувачката на струја при…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.