Пад На Цената на Тера – Дали LUNA Bull Run го Доживува Својот Колапс?

LUNA како дел од мрежата на ТERA, забележа огромен пораст минатата недела. Додека вредноста на токенот значително…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.