Најдобри 3 Предпродажби на Крипто за Инвестирање во 2022 година – Flasko (FLSK), Battle Infinity (IBAT) и LunaOne (XLN)

Кога нова криптовалута треба да биде објавена, нејзините програмери често најавуваат претпродажба неколку месеци претходно. Ве опфативме…

You have not selected any currencies to display