Предупредување од Експертите – Иднината на Македонија е Катастрофална

Домашните експерти предупредуваат дека на Македонија и престои многу лоша економска иднина, дури и од тоа…

Доларот Повисоk од Еврото

На светските берзи, вредноста на доларот во однос на останатите валути силно порасна минатата недела бидејќи…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.