Дали Метаверс Визијата на Марк Цукерберг ќе Биде Погрешна за Мета

Марк Цукерберг сака да создаде отворен и поврзан метаверс Марк Цукерберг ги избегнува негативните случувања како…

Пазарот на Метаверс со Значителни Промени

Индустријата за метаверс ќе расте експоненцијално во наредните години Виртуелната реалност ќе игра важна улога во…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.