Оваа Недела во Метаверс

Оваа недела во Метаверс, каде што Fortune ги заокружува најинтересните неделни приказни за NFT, културата, игрите базирани на…

Како ке Изгледа и ке се Спроведе Законот во Метаверс

Метаверс – Заплеткана Виртуална Мрежа Тековните и потенцијалните апликации на метаверзумот се бескрајни, но новата дигитална…

Божјиот Универзум Наспроти Човечкиот Метаверс

Незадоволен од Божјиот универзум, човекот тргнал да изгради паралелен, виртуелен метаверс. Но, што веројатно ќе најде…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.