Нафтата „Брент“ под 85 Долари за Прв Пат од 14 Јануари

Нафтата денеска продолжи да паѓа во европското тргување, при што Брент за испорака во ноември падна…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.