Нејмар, Еминем и Мадона губат милиони на NFT

Други уметници, музичари и Јутјубери, исто така, доживеаја значителни загуби од нивните NFT  Нејмар да Силва…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.