Јапонија е Подготвена да Инвестира во Метаверс и НФТ

Јапонија ќе инвестира во дигитална трансформација, NFT и метаверзни услуги Во понеделникот, премиерот на Јапонија, Фумио…

You have not selected any currencies to display