Аватари на Редит (НФТ) се Продаваат за по 5000 Долари – Редиторите Воодушевани

Два колекционерски аватари за Reddit – „The Hands#46“ и „The Hands#16“ – продадени за по 4…

Докази за NFT Спојувања

Најочекуваното ажурирање на блокчејнот Ethereum се случи пред неколку часа. Блокчејнот го префрли својот алгоритам за…

Досадните Mајмуни Имуни на Следната Крипто Зима

Bored Ape Yacht Club расте среде падот на пазарот на крипто. Колекцијата беше прикажана во „Од…

You have not selected any currencies to display