Tether Официјално го Лансираше USDT на Мрежата Polkadot – Kusama

USDT во моментов е достапен на Kusama на Polkadot. Tетер рече дека ќе помогне во искуството…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.