Square Enix се Придружува на Кластерот за Валидација на Јазли на Oasys

Square Enix се приклучи на кластерот за валидатори на Oasys. Овој додаток го зголеми бројот на…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.