Компаниите за Игри се Натпреваруваат со Платформата Метаверс

СЕУЛ, 29 септември (Korea Bizwire) Програмерите на игри во Јужна Кореја се натпреваруваат да ги промовираат своите…

Божјиот Универзум Наспроти Човечкиот Метаверс

Незадоволен од Божјиот универзум, човекот тргнал да изгради паралелен, виртуелен метаверс. Но, што веројатно ќе најде…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.