Погледнете што Изјави Извршниот Директор на VISA за FTX Скандалот

Al Kelly: Се надевам дека катастрофата со FTX ќе ја забрза регулацијата на стабилните коини Alfred…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.