Cardano со 3,9 милиони Wallet адреси ке Инвестира 200 Милиони Долари за Подобрување на Екосистемот

$200.000.000 за подобрување на крипто индустријата Кен Кодама, основачот на Emurgo, им откри на медиумите дека…

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.