Uniglo (GLO): Следниот Aave (AAVE). Ранг и повисок од Fantom (FTM) Веднаш по Лансирањето

Унигло или како веке го нарекуваат, новото дете од улицата, веќе прави високи бранови во светот на криптовалутите. Повеќето луѓе го споредуваат со Aave, а некои дури велат дека може да се рангира повисоко од Fantom штом ќе биде лансиран. Ајде внимателно да го разгледаме Uniglo и да видиме за што се работи за целата возбуда.

Што е Uniglo (GLO)?

Унигло  е нова валута која ќе биде во сопственост на заедницата и ќе биде поддржана од вредност. Неговите даноци за купување и продавање се користат во токеномиката на GLO за да се овозможи две од основните механики на протоколот: стекнување средства и согорување на токени.

Uniglo Vault ќе биде активно управуван, со продадени средства со високи перформанси и реинвестирање на профитот, и ќе содржи мешавина од вистински и дигитални средства за да се обезбеди GLO со вродена основна цена. „Uniglo Vault“ е разновидно портфолио управувано од заедницата што содржи доверливи продавници со вредност како што се злато и БТК, стабилни монети за заштита од нестабилност и ретки работи како што е извонредна уметност.

Uniglo, исто така, располага со уникатен Ultra Burn Mechanic, кој автоматски испраќа дел од секоја трансакција во паричникот за изгореници, што го прави овој токен хипер-дефлациски.

Растење на Адреналин

Uniglo воведува нова социјална валута поддржана од разновидна низа на дигитални валути и дигитализирани опипливи предмети како врвно вино, извонредна уметност и врвни часовници. Проектот ќе чува посебен сеф на средства со повеќе дигитални валути, вклучително и единствен избор на незаменливи токени.

Многу аналитичари предвидуваат дека овој проект ќе се подобри во однос на добивките кога ќе започне во средината на октомври. Тој не само што ќе има силна поддршка на средствата, туку исто така ќе инкорпорира уникатна техника за согорување на токени позната како механизам за ултра-согорување за управување со пазарниот обем на GLO токени.

Платформата добива големо внимание од крипто заедницата поради силниот деловен модел и очекуваниот раст во иднина.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.